MĂRTURII DE NUNTĂ

12.07.2021

         Căsătoria reprezintă un moment foarte important din viața mirilor, la care vor participa în număr mare și mulți dintre cunoscuții acestora, rude și prieteni dragi. Aceștia trebuie să fie impresionați plăcut încă de la început și să aibă o mică amintire a acestor clipe, fiindu-le oferite în acest scop mărturii de nuntă, cu o valoare simbolică, ce vor garanta zâmbetele și bucuria tuturor. 
         Mărturiile pot fi alese în funcție de povestea cuplului, de personalitate, de tematica nunții sau chiar de buget. Mărturiile sunt dedicate unui eveniment memorabil iar obiectele sunt realizate în detaliu, din materiale de calitate, în diverse culori. 
         Mărturia trebuie să dețină și o latură practică, nu doar una simbolică, să fie personalizată, pentru că invitații apreciază foarte mult acest aspect, să fie însoțită de un mic mesaj de mulțumire și să țină cont de tematica nunții. Fiind decorațiune pentru evenimente, ea trebuie așezată pe masă, într-un suport special realizat, să fie cochetă și atractivă. 
           Este micul suvenir dăruit în semn de apreciere și mulțumire celor care îți sunt alături la unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta. 
       Momentele unice pot fi surprinse alături de mărturiile de nuntă atent alese.

© 2022  DECO-DESIGN EG / Crescut cu dragoste, toate drepturile 
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit!