DESPRE NOI 

FLORILE SUNT PASIUNEA NOASTRĂ 

       Firma de exercițiu DECO-DESIGN EG SRL a fost înfiinţată la data de 31.10.2018 în cadrul Liceul Tehnologic ,,Eremia Grigorescu'' Mărășești, sub îndrumarea doamnei profesoare BORDEIU RODICA. An după an, ”economiștii” claselor a XI-a au preluat firma și au dus tradiția mai departe, participând la diferite competiții, unde și-au prezentat produsele handmade, câștigând pe lângă premii și admirația celor din jur. 

      Obiectul de activitate îl constituie fabricarea și comercializarea decorațiunilor handmade și a aranjamentelor florale pentru evenimente speciale din viață.
    Inspirată de nevoia de frumos a lumii contemporane firma noastră oferă produse handmade create după nevoile clienților. Atitudinea se reflectă prin calitate şi diversitate, prin prețuri accesibile și printr-o relație strânsă cu clienții.            
       Viziunea firmei este de a învinge concurența și de a deține o cotă de piață cât mai mare prin calitatea, diversitatea, originalitatea produselor, prin prețuri accesibile și competitive.

    Misiunea firmei este de a transforma orice eveniment obișnuit într-unul spectaculos, de bună calitate și de bun gust și de a mulțumi clienții prin serviciile oferite. 

     Suntem creativi, flexibili, dedicaţi şi mereu în căutare de noi pieţe pentru produsele noastre.

            Informaţii:

FE DECO-DESIGN EG SRL

Obiect de activitate: Fabricarea altor articole din hârtie și 
carton n.c.a. și comercializarea lor în magazine specializate
Nr. Reg. Com: J39/133/31.10.2018 
C.I.F: RO1210016438 
Sediu: Mărășești, str. Republicii, nr.74, 
Judeţ: Vrancea
Cont: RO39ROCT1110231210016438 
Număr certificat înregistrare: 18016438
Bancă: ROCT Banca Virtuală
Capital social: 50.000 lei

© 2022  DECO-DESIGN EG / Crescut cu dragoste, toate drepturile 
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit!