BUCHETUL MIRESEI

24.02.2021

     Pe cât de simplu pare, un buchet de mireasă reprezintă mai mult decât nişte simple flori legate împreună. Este cel mai special accesoriu al unei mirese deoarece focalizează atenţia asupra frumuseţii şi eleganţei acesteia.

    În timp ce majoritatea mireselor pun accentul pe rochie şi alte detalii, alegerea atentă a buchetului nu ar trebui neglijată, fiindcă acesta este elementul central ce întregeşte vestimentaţia miresei şi tema nunţii. 

    Alegerea unui buchet de mireasă potrivit ţine de gustul şi preferinţele personale. Deşi nu există o alegere corectă sau greşită, este important să acorzi atenţie mai multor factori atunci când cauţi buchetul mult visat. 

     Frumuseţea se află în detalii, iar buchetul este acel detaliu care ar trebui să accentueze rochia de mireasă. Designul final şi componentele florale ale buchetului vor depinde de stilul, culoarea şi modelul rochiei. Tocmai de aceea este recomandat ca prima dată să se aleagă rochia de mireasă. Aspectul şi compoziţia buchetului trebuie să fie în concordanţă de stilul, modelul şi detaliile rochiei.

     Cheia unui buchet perfect este să nu ascundă rochia şi detaliile acesteia. Asigurați-vă că buchetul de mireasă este mai mic şi mai strâmt decât talia voastră. În acest fel vă veți putea accentua silueta şi formele naturale.  

      Buchetul de mireasă este unul dintre cele mai personale detalii ale unei mirese şi tocmai de aceea ar trebui să reflecte stilul şi propria atitudine. Încercați să aveți încorporate în buchet flori care au o semnificaţie personală pentru mireasă, partener, sau vreunul dintre membrii familiei.
 

© 2022  DECO-DESIGN EG / Crescut cu dragoste, toate drepturile 
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit!